Autohipnoza

4.00 RSD

Verovatno ste i vi kao i mnogi drugi ljudi, čuli kako je hipnoza pomogla drugima da ostvare svoje ciljeve. Možda ste razmišljali da i vi primenite tehnike autohipnoze za promene na bolje u sopstvenom životu. Oduševljeni ste ili razočarani kursevima za samopomoć, pa ko velite, daj još jedan da prođem, možda bude boljitka, a razočarenje mi ne gine.

Možda biste želeli da autohipnozom poboljšate svoje fizičko telo da biste postali vitki i preporođeni, ostali motivisani za vežbanje ili da prestanete da pušite jednom zauvek.Ili možda osećate rastući stres u svom životu. Želeli biste da se kroz autohipnozu oslobodite napetosti, da se osećate opuštenije? Ko ne bi?
Možda biste da poboljšate svoje mentalne sposobnosti kroz autohipnozu. Da li ste poželeli bolje pamćenje, savršen fokus i koncentraciju? Ili možda samo da bolje zapamtite imena ljudi koje srećete ili da odložite demenciju?
Možda ste se pitali da li vam hipnoza može pomoći da budete ljubazniji prema svojoj partnerki ili da ulepšate svoj seksualni život?
Ako je odgovor na neko od gornjih pitanja pozitivan, na pravom ste putu.

Nema na zalihama

Kategorija:

Autohipnozu ćete uspeti delotvorno koristiti prvi put kada je isprobate. Skripte – programi u knjizi su toliko efikasne, da ih od primene do cilja deli dvadesetak minuta, ako su Skripte usaglašene sa vašim potrebama. Ako nisu, naučićete da napravite Skriptu-program-scenario za dva, tri sata, pa i brže.

Ova knjiga prilagođena je korisniku i može vam promeniti život na praktičan način, a moći ćete da je upotrebite za samo jedan dan…ako nastavite da čitate.
Materija izneta u ovoj knjizi je rezultat više desetina godina proučavanja i istraživanja psihologije, parapsihologije, meditacija, joge, religija i hipnoze.

Knjiga koja je pred vama, napisana je na osnovu iskustva najpoznatijih svetskih hipnotizera i ličnog dugogodišnjeg praktikovanja autohipnoze. Naslove knjiga koje su korišćene, naći ćete u bibliografiji na kraju knjige.
U ovoj knjizi sam sumirao moje napore da pronađem i donekle obradim objedinjavajuću temu zajedničku za lični rast, širenje uma i duhovno prosvetljenje, što je nesumnjivo autohipnoza.

Nema recenzija još.

Budite prvi koji će da postavi recenziju “Autohipnoza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *