Uvod u knjigu

Uvod u knjigu

Verovatno ste čuli za hipnozu i znate da je pomogla mnogima da ostvare svoje ciljeve. Da li ste možda razmišljali da i vi primenite slične tehnike za rad na sebi, kako biste ostvarili željene promene u sopstvenom životu?

Predstavljamo vam autohipnozu kao najpraktičniju tehniku ovog doba! Ona je deo našeg svakodnevnog života, a da toga nismo ni svesni. Naučnici je smatraju prirodnom snagom čoveka, koja obezbeđuje dobrobit svake vrste.

Kako vam autohipnoza može pomoći?

Možda biste želeli da poboljšate svoje zdravlje, da postanete vitki i budete uvek motivisani za vežbanje?  Da li je vaš cilj da prestanete da pušite jednom zauvek?

Ili možda osećate rastući stres u svom životu?  Želeli biste da se oslobodite napetosti i osećate opuštenije? Da li biste voleli da imate bolje pamćenje, savršen fokus i koncentraciju?

Da li  biste voleli da poboljšate svoj seksualni život i više uživate sa svojim partnerom ili pratnerkom?

Ako je vaš odgovor na neko od prethodnih pitanja pozitivan, na pravom ste putu! Nema osobe koja nije više puta pokušala da promeni obrazac navika (pušenja, prejedanja, gledanja u pametne telefone…) ili da postane više samosvesna, da bi na kraju otkrila da volju i svest nešto sabotira.

Knjiga Autohipnoza će vam pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve, biće vaš saveznik u procesu  rasta, razvoja i transformisanja vašeg života. Možete je savladati samostalno za 2 dana. Potrebno je samo da sednete i čitate! Ukoliko više volite da slušate živu reč i iskustva, organizujemo dvodnevni kurs autohipnoze. Odmah nakon kursa bićete obučeni da koristite autohipnozu za transormaciju svog života.

Kako je nastala knjiga Autohipnoza?

Knjiga Autohipnoza je rezultat višedecenijskog proučavanja i istraživanja psihologije, parapsihologije, meditacije, joge, religije i hipnoze. Napisana je na osnovu iskustva najpoznatijih svetskih hipnotizera i ličnog dugogodišnjeg praktikovanja autohipnoze. Literaturu koja je korišćena tokom pripreme rukopisa, naći ćete u bibliografiji na kraju knjige.

U svom upoznavanju i istraživanju psihologije razvoja sopstvene ličnosti, postao sam svestan fantastičnog potencijala autohipnoze kao primarnog metoda i alata za preusmeravanje sopstvene energije u kreativniji život. Preporučujem i vama da prihvatite ove jednostavne i moćne alate. Laki su za savladavanje i primenu, bezopasni po zdravlje i delotvorni na šta god da ih primenite.

Ova knjiga prilagođena je korisniku i naučiće vas praktičnim veštinama koje vam mogu promeniti život. Štivo obiluje konkretnim primerima. Skripte – programi u knjizi su toliko efikasne, da ih od primene do cilja deli dvadesetak minuta. Takođe, naučićete da napravite Skriptu-program potpuno prilagođenu sebi za najviše dva, tri sata.

Mnogo vremena mi je trebalo da shvatim i prihvatim da je autohipnoza sastavni deo tehnologije svih religija, politike, hipnoze, industrije propagande, obrazovnih sistema, NLP-a (neurolingvističkog programiranja), Silva metoda i mnogih drugih tehnologija stvaranih za upravljanje društvenim grupama i sistemima, sticanje vlasti nad ljudima i ovladavanja razvoja i upravljanja nad samim sobom.

Kada ćete biti slobodni da živite kako želite?

Kada naučite da reprogramite svoj podsvesni um. Mnogo vremena sam potrošio dok nisam stigao do rešenja kako se autohipnoza pravilno izvodi. Uz knjigu Autohipnoza, gde sam podelio svoje znanje i iskustvo, smatram da primenu autohipnoze možete savladati za jedan vikend, bez velikog napora. 

Nakon kratkog uvoda šta su hipnoza i autohipnoza, kako dolazi do promene navika i usvajanja postavljenih ciljeva, prelazi se na praktično izvođenje autohipnoze od indukcije do izlaska iz autohipnoze.

U drugom delu knjige Praktikum dat je veliki broj primera relaksacije, indukcije hipnoze, produbljivanja hipnoze, kompletnih Skripti-programa i izlazaka iz autohipnoze. To će vam pomoći da sami formirate svoje Skripte, svojim rečnikom, što je bitno za brže prihvatanje afirmacija i sugestija.

Knjigu možete pratiti po redosledu poglavlja, što će vam brzo dati potrebne veštine i tehnike, a zatim vam omogućiti da personalizujete i razvijete iskustvo autohipnoze u skladu sa sopstvenim zahtevima. Sadržaj knjige možete pogledati ovde.

Uz pisanu knjigu ide i multimedijalni materijal  koji sadrži skripte i delove skripti navedene u ovoj knjizi, tako da ih ne morate prekucavati. Veliki broj skripti možete pronaći na sajtu, kao i knjigu  Autohipnoza  u PDF formatu.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu